Nur Atirah

Tuesday, 25 March 2014

Al fatihah untuk MH370

Seperti yang semua sedia maklum. Semalam PM kite da pun mengesahkan yang flight MH370 tu berakhir tragedi di lautan hindi. Sape yang tak sedih. Even tira sendiri sedih. Apetah lagi keluarga yang berada dalam flight tu kan.

Tapi, kalau dah ketentuan , dah takdir, nak wat camne. Tp rasenyaaa, banyak persoalan disebalik kes ni. Hmm. Allah jr yang maha mengetahui. Kalau lah dapat kotak hitam tu... insyaAllah, pasti dapat tau jawapannya sikit.

Al fatihah utk mereka semua.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Monday, 24 March 2014

Tempat practical

Minggu minggu yang sekarang ni, semua part6 dah sibuk nak carik tempat practikal.

So, disebabkan nak senang balik rumahh, tira decide nak practikal kat melaka je. Senanng! Then, alhamdulillah. Dapat tempat kat melaka raya tu. Yang memang company auditing.

Tira dapat saing ngn kawan kelas tiraaa. Yang teha maybe duduk rumah je kot ulang alik. Tira stay rumah sewa dekat ............ tak tau lagi dimana. Hehe. Dalam process.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH