Nur Atirah

Monday, 24 March 2014

Tempat practical

Minggu minggu yang sekarang ni, semua part6 dah sibuk nak carik tempat practikal.

So, disebabkan nak senang balik rumahh, tira decide nak practikal kat melaka je. Senanng! Then, alhamdulillah. Dapat tempat kat melaka raya tu. Yang memang company auditing.

Tira dapat saing ngn kawan kelas tiraaa. Yang teha maybe duduk rumah je kot ulang alik. Tira stay rumah sewa dekat ............ tak tau lagi dimana. Hehe. Dalam process.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Budu Bilis said...

Alhamdulillah... :) gd luck

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH