Nur Atirah

Monday, 8 April 2013

Meba Sport Carnival 2013

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


fuu , pedas , panas . panas dan panas . bukan sebab panas ABPBH semalam . tu dah lepas dah . hahaha . ni haa , tira tengah makan nasi impit soto . tapi yang penting sedap lahh . :)


then actually tira nak story skit pasal tajuk entry tu . Meba Sport Carnival untuk kampus tira . dan ini khas nya untuk budak degree account . so , disebabkan kami ni kampusnya dibandar , terpaksa lah kami ke Lendu . kat sana baru ada unit sukan suma . 


so , nak dipendekkan cerita , semalam , 7/4/2013 , netball ngn volleyball . macam biase tira of coz la masuk volleyball . i love volleyball damn much . hehe . tapi disebabkan hanya 4 team je yang ade , so game wanita ditangguh sampai petang . 

diorang habiskan game lelaki dulu . kat sini satu kelemahan yang tira nmpak , bila diorang buat macam ni , wanita dah tade motivation dah nak main sebab tunggu lame sangat . serius , tira bisan sangat sementara nak tunggu petang tu . hmm .

then bila sampai mase nye , geng kami pon lawan . nama group tira Touch N Go . hiihi . memang go sangat lah . game 3kali je . then ketiga2 menang . terus jadi juara . hmm . entah lah . harap2 ade potensi untuk jadi wakil Sukan Antara Fakulti (SAP) nanti . hiihi . 




 i love you ball . hehe

Touch N Go

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH