Nur Atirah

Thursday, 21 March 2013

Bolly dance

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ececehhh . dah rajin nak dance dah tira sekarang . kihkih . btw , seronok taw . actually minggu lepas tira dah ade pegi . hari isnin tak silap . tapi kelas aerobik nye malam . so , tira just main kat gym je lah . dan akhirnya , dapat la berdancing hari ni . 


zura ta nak ekot , so tira g ngn housemate tira , fiza , and her classmate . enjoy la jugak . setiap hari ade taw aerobik ni . dan setiap hari ade jenis dance nye . contoh macam hari ni bolly dance . dah name pon bolly . sume lagu gelek dah mcam bollywood . HAHA . 

bajet kurus la ni kan . haha , ta lah . just nak enjoy2 je . sekali sekala . ehh , lupa lak nak cakap . tira g kat UTC ni je . sape2 yg dok melaka tu , ley la dtg . hihi . boleh dance same2 . wahaha .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Movie Review : Stolen

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hohohoho laaaaaa . da macam minum air ho ho horlick dah . kihkih . actually saje nak gurau2 . yeahh , kelas tok minggu ni dah abis . tadi kelas PSA kejap sangat . 1 jam je . ehh , entah lah , rase mcam tak sampai satu jam plak . em em em .

now, dah ade kat bilik . amik la mase kejap dok update nih . hehe . kalau ekotkan hati nak balik umah terus . tapi bila terfikirkan ade assignment , terus tak jadi . esok je lahh . so , malam ni kena buat , siapkan assignment ni ..

sem ni tira ade subjek CRG520 . Business & Professional Ethics . assignment yang pertama dapat ni lah die . movie review . woo , best kan . tengok cerita je , pastu review . then kena la kaitkan dengan subjek yg tira amik tu .


STOLEN . ni la cite yg dipilih . ade ethics gak kan ? hehe . banyak woo markah untuk assignment ni . so , kena buat betul2 . korang dah pernah tengok blom cite ni . best taw . pendapat ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen: Featured Me on Bubbly?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Bloglist 2013 Cik Kumbang

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Ini adalah segmen pertama dari Belog Cik Kumbang.Tujuan Cik Kumbang buat segmen ini adalah untuk memudahkan Cik Kumbang blogwalking & terjah update terkini blog korang yang join segmen nie.Segmen nie inspired by Mia Liana & Cik Farah,sebab Cik Kumbang menggunakan konsep copy&paste coding HTML sahaja untuk join.Mudah kan?

KENAPA KORANG PERLU JOIN?

SEMUA blogger yang join segmen nie akan dimasukkan ke dalam Blog Khas,Bloglist Cik Kumbang di [SINI] untuk sepanjang tahun 2013 ini.Best kan :) Dan yang paling best, Cik Kumbang akan pilih sekurang-kurangnya 10 blog untuk direview di facebook page Belog Cik Kumbang dan 5 blog untuk direview di Belog Cik Kumbang dengan menggunakan random.org !!! Menarik tak? JOM JOIN !!!

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1.Follow Belog Cik Kumbang untuk mengetahui update terkini segmen ini.Klik
2.LIKE Fanpage Belog Cik Kumbang.Klik
3.Buat satu entry dengan tajuk Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.
4.Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila klik di bahagian coding, kemudian tekan Ctrl+C serentak untuk copy dan akhir sekali paste kan ke ruangan HTML korang.
5. Make sure korang tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen NIE & nyatakan kategori blog korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist Cik Kumbang nanti.

TARIKH TAMAT: 20 April 2013.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist

Assalamualaikum .
Apa Khabar !





Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Mac dan April iaitu pencarian bermula dari 19 Mac 2013 hingga 11:59 malam 21 Mac 2013 nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.


.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH