Nur Atirah

Thursday, 21 March 2013

Movie Review : Stolen

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hohohoho laaaaaa . da macam minum air ho ho horlick dah . kihkih . actually saje nak gurau2 . yeahh , kelas tok minggu ni dah abis . tadi kelas PSA kejap sangat . 1 jam je . ehh , entah lah , rase mcam tak sampai satu jam plak . em em em .

now, dah ade kat bilik . amik la mase kejap dok update nih . hehe . kalau ekotkan hati nak balik umah terus . tapi bila terfikirkan ade assignment , terus tak jadi . esok je lahh . so , malam ni kena buat , siapkan assignment ni ..

sem ni tira ade subjek CRG520 . Business & Professional Ethics . assignment yang pertama dapat ni lah die . movie review . woo , best kan . tengok cerita je , pastu review . then kena la kaitkan dengan subjek yg tira amik tu .


STOLEN . ni la cite yg dipilih . ade ethics gak kan ? hehe . banyak woo markah untuk assignment ni . so , kena buat betul2 . korang dah pernah tengok blom cite ni . best taw . pendapat ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Crew Fathi said...

Yeza.. cerita ni cam best.. ^_^

Farah Waheda Wahid said...

cerita ni memang best... ^_^

Nur Atira said...

@Crew Fathi
bukan macam , dah memang best pon awak :)

Nur Atira said...

@Farah Waheda Wahid

kan kan kan . :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH