Nur Atirah

Sunday, 29 July 2012

RAMADHAN 9 : nasib saya / 2

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


haha , sesuai ke tajuk entry tu ? entah lah , tira tak tau nak bagi tajuk ape . muehehe . ape pon tak bley . sebenarnye tira nak cerita pasal sambungan entry INI dan INI , dah bace ? hem , kesian tak ? kesian tak ? hehe . IC den takdo . haha


hem , ape yang tira dapat , kawan2 yang comment tu kate g buat report . tira tanye pakcik2 tira pon kate g buat report . so , semalam tira pon pergilah ke balai yang dekat ni haa . tira pergi dengan adik laki tira . tanye punye tanye , dia kate tak payah la nak buat report sebab IC je takde . 


'OHHHHHHHHH' jawab tira panjang . haha . den mano la tau . terus g JPN je koba eh . hehee . dah tu , boleh pulak ajak borak lak tu . tanye tira anak sapo , sekolah ke belajar ? ehh , pakcik polisss , muka saya ade macam budak sekolah lagi ke ?  =,= 


haa , lagi satu , mementang la adik tira lagi tinggi dari tira , dia siap boleh tanye , ' tu sape tu ? ' . **ingat pakwe tira la tu . haha . alahai pakcik , tak nampak ke muka kami yang same ni . hehe . same ke ? same lahhhh !!



  


haa , same takk ?? hehe

comment sikit . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway Julai-Ogos

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !



Hadiah :

Topup RM10 x3 daripada niaruslanstories [ Digi , Celcom , Maxis ]
Header x3 daripada niaruslanstories
Miniature perfume [ Men , Women ] x2 daripada cerita-amna
Wang tunai RM50 x2 cerita-amna
Contact Lens x2 cerita-amna
Topup RM5 x2 daripada inibelogshahzatulshazleena [ Digi , Celcom , Maxis ]
Tudung bawal x1 daripada natikah1997
Contact Lens x1 daripada Tara Contact Lens
2 Brooch dan 1 Clip
 x1 daripada Nas Shoppe
Topup RM10 x1 daripada Mohd Noor Shawal [ Digi , Celcom , Maxis ]

Mula - Tamat : 23 Julai - 18 Ogos

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH