Nur Atirah

Friday, 27 July 2012

RAMADHAN 7 : apelah nasib aku :(

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


sebelum tu , tira nak bgi tau , berdasarkan entry INI dan INI , korang dah join belom ? kalau belom , join lah ye . tira baru je join tadi . rugi taw tak join sama . hehe .


hem , berakhirlah ramadhan 7 . dan berlaku satu perkara sedih bagi tira . waaa , waaa , nak jerit boleh tak ?? ic tira hilanggg !!! seddeyyy . hehe . apelah nasib saya . haha . tira pon baru perasan tadi . beria2 siap , nak kua la kirenye , nak g bank ! korang nak sumbang ? SINI .


sebelum tu , tengok kad bank , ADE . tengok lesen , ADE . tengok IC , ehhhhh ??? mana p ic den ni ?? aduhh , camne nak keluar ni . dah lah tengah pokai . haha . padan muko kau tira . erk ? kesian lah sikit kakak oii .. ade yang kate kene g buat report dulu baru bole buat ic baru . betol ke ? tira tak tau ni .. hehe , den tak nak jadi PATI . haha





p/s : tolong tira boleh ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Masha Meisters said...

huhu...sabar je la...dugaan ramadhna tu...

p/s : nak tanye kat bawah ni (comment) memg ada link ke Zamani ni ke?

cincin permata said...

@Masha Meisters

entah la wak . tetibe ade . camne nak buat eak

lurun namzar said...

mmg kena buat report dulu.
tapi klu kt saya, klu hilang kerana kena ragut ker, apa ker, mmg kena report dulu.
klu hilang disebabkan kelalaian kita, just p jpn jer.

adyna said...

dah g lapor polis ke??? cepat2 g lapor n buat baru..takut ada pihak yg tak bertanggungjawab terjumpa..

xmo sedey2 ek ;)

SunnyFunny said...

sian akak . sabar eaa ? ada hikmah sebalik kejadian tuhh .
jangan sediyh sediyh sangat k ?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH