Nur Atirah

Saturday, 31 August 2013

okayyy , finee ! tira jelesss !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


bukak wechat , tengok  cekmi masukkan gambar diorang dekat muar sane . tengah main belon . alahai , kalau lah dapat pergi sekali . hehe . aku jeles !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

takpe , tira fahamm .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


malam ni baru sempat nak update blog . siang tadi tira busy sikit . lagi2 tinggal beruda dengan mak . pagi2 bangun dah kena basuh baju , uruskan mak . hari ni selera mak lain sikit . tira tanya mak nak makan nasi lemak atau mee ? mak kata mee . so , start enjin motor , pergi kedai .

mak sarapan mee . tira ? lagi prefer nasik lemak . siap basuh baju , , mengemas sikit , tira siap2 nak pergi jemputan kahwin . dekat blok sebelah . nasib baik ade kawan . malam ni rumah terbuka kat umah pakcu . dekat muar . adik2 suma dekat sana . 

petang , maklong pergi . singgah umah kejap . tira tau maklong kesian dekat tira dengan mak . tapi takpe maklong . nanti susahkan plak . mak bukan senang nak berjalan . bia tira jaga mak dekat umah . kadang2 orang memang simpati kat kita , tapi orang lain tak dpat buat ape pon . alhamdulillah . kalau bandingkan saudara kite kat mesir tu ? macam mana ?
 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Tamat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dengan rasminya , segmen Jom bersahabat part1 sudah tamat malam semalam . so , seramai 25 orang telah sudi join segmen 3hari tu . then , tira pon dah buatkan satu bloglist , khas untuk diorang . so , jeling2lah kat sidebar tu okehh .

lagi satu kalau nak blogwalking tuh , boleh lah ke blog2 mereka . dekat senarai ni >> senarai peserta
insyaAllah . ade mase tira pergi singgah blog korang okeh . untuk hari ni tak dapat lah . ini pon tira update lambat .

semoga berkenalan kawan2 semuaaa . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH