Nur Atirah

Friday, 23 March 2012

SEGMEN AYU : JOOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum .


wahh , makain ramai tira tengok yang buat segmen macam ni , tapi , tak kesahh lahh . tira suka join :) , bilangan followers ?? hee , ade lah dalam 3++ . bilangan followers yang diimpikan ? entah lah . tira tak kesah pon . yang penting niat diorang tu nak follow ke tak nak blog tira ni . sebab bagi tira , kita berblog ni bukan nak followers yang ramai . kan , kan ? hehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum .



kat sini cik purple ni soh tira cerita ape yang ade kat blog tira ni . ehh , i love my blog . hee , ape kene mengena ea ? haha . oke , ini lah apa adanya di blog saya ni . tira bukan pandai sangat berblog kan , haha . oke .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Up Followers + Review Blog

Assalamualaikum .


wahh , makin ramai tira tengok yang buat segmen  macam ni . tapi tak kesahhh , tira pon suka join . support jugak kan , hehe . oke , kepada anda yang tengah singgah tu , hai ! salam kenal . tinggalkan link ye . boleh tira follow kamu pulak :)

kat sini tira tag kamu ye .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saya Suka Doodle

Assalamualaikum .


tira dan of cz say suke warna hijau :)

tag kamu . kamu jugak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH