Nur Atirah

Saturday, 20 October 2012

kalaulah saya ada di sana ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


waaaa , tira jeles ni . macam seronok je diorang hari ni . seronok amat2 . nak rase macam nak balik je wehh . nak balik sekarang ! no , pagi tadi sebenarnya . hari ni ade program "honguk pikuk Negeri FM" kat kampung . macam2 program ade . best nyee . 


tapi sayangg , hari ni ade pulak kelas ganti . U pon ade kelas ganti taw , jangan ingat budak sekolah je . haha . esok pulak Modul 3 . fuhh , letih-2 . tade cuti rehat . haha . sabtu ahad still lagi pergi kelas . kalau bg orang bekerje ni , boleh dapat bonus ! kan kan kan .


haa , kat kampung tira tu macam2 pertandingan ade . bola jaring , kacau dodol , mewarna and macam2 lagi lahh . kalau la tira ade kat kampung , mesti dah kene main bola jaring punye . kan seronok . huuu , lagi pulak adik2 tira call . cakap seronok . lagi-2 plak mawi datang . haha . mawi je pon . bukan Dato Siti kan . haha , tapi biase lah orang kampung , asalkan mereka tu artis , dah heboh2 . siap bergambar ! hehehe .


walaupun tira tade kat sana , tapi tira tumpang gembira la jugak . ni tira nak share gambar2 yang tira cilok kat group FB kampung tira .


Forum Perdana Hal Ehwal Islam Peringkat Wilayah Raja Alias
kacau dodol

adik omey main kaler2

adik2 ku menari sayang

senamrobik

kemain lagi abg2 ngn akak ni .


p/s : tengah layan bola dalam bilik , haha
ATM vs KELANTAN

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH