Nur Atirah

Friday, 2 March 2012

eman dan nana

Assalamualaikum.
peace ! ^,^


uhh bestnye dapat online , hee , dalam hati pikir nak update blog je . haha . tau tira di mana sekarang ? now , tira dekat rumah mak angkat tira lahh . heee , tira pernah cakap dulu . ade ke tira bagi tau ? ade lah . tak sempat bace ? alolo , meh click sini . >^.^<


tahu kat mane ? kampung parit sidang seman ! adekah kampung anda disini ? hehe . tira kat sini tal lame sebab isnin nanti dah start kelas dah . so kene lah balik Kolej semula . tadi bas tira sampai lambat dekat melake sentral . kesian zura kene tunggu tira lame . muehehe .


biler sampai je ktorang pon pergi MyDin yang dekat2 situ . ape ? korang tau tempat tu ? heee , bagus lah . ktorang carik hadiah . agak hadiah ape yang sesuai untuk budak2 eah ? hee , budak mane pulak ni ? ala , adik angkat kami lah kirenye kan . eman dan nana . cari punye cari . jumpe lah yang dibawah ni .


terbang !


comelnyee


rantai untuk nana


mentos pon boleh laaa


hehe , ade lagi sebenarnye . tapi cukup lah tu gambarnye . semua ni pon share2 dengan zura . hee , eman dan nana bukan ain suke lagi . yang tira jakun sikit biler die namekan sume ultraman tu . bijak woo . eman memang peminat tegar ultraman lah ! heee


esok ? ade ape dengan esok ? hik . hik . esok tira dengan zura nak ekot mak pergi sekolah . eman dengan nana kene merentas desa . hehe , go nana dan eman . yakin boleh ! ehh , tira pulak yang lebih . muehehe . hade kesah ?


oke now , tira nak rehat . pernah tengok gambar tira dan zura ? tunggu entry seterusnye . taaa ~~



p/s : penat giler !
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH