Nur Atirah

Saturday, 31 March 2012

meba sport carnival 2012

.assalamualaikum .


giler penat hari ni . tetapi berbaloi gak rasenye . haha . kenape ? laa , da terang2 tajuk entry tira ni tentang sport , so mknenye tira ad joinla sport tadi . erk ? serius ! memang penat giler wehh . nk tau ape yg jadi kt tira ? hehe . keep reading oke  :)


first , tira nk cerita tentang kami dlu . sape kami ? oke2 , based on the title , kamu tau meba tu stand for what ? yeahh , i know . haha . of coz la tau . tira lah salah seorang member nye . oke, untuk budak2 uitm mesti tau kan ? kalau tau angkat kening . muehehe . bg sape yang masih terpinga2 tu , meh sini tira ckap. meba adalah singkatan dripada member of bachelor accountancy .


tira bersiap pagi2 lagi taw . yela , nk tumpang bas uitam . smpai same tengok ramai datang gn transport sendiri . huahuahua . jeles-jeles ! haha . untung lah kan ad kerete motor sendiri . haha . haa , kt sport ni ade bola tmpar laki perempuan . bola jaring laki perempuan . sungguh weh , kelakar tengok laki main bola jaring . haha . siap ad letak name group 'der , hensem ker ?' .last2 , buat muke comel siap gaye tangan , jari kanan letak kt pipi muke . tah ape ape . haha .


tira main ape ? tira main bola tampar lah . disebabkan part 1 and part 3 takde, so ktorg lwan 3group je. part4 , part 5 , part 8 . dan berita yang menggembirakan ialah kami menang tanpa kalah ! haha . poyo kan ? tapi serius weh . seronok dapat main sebenarnye . rindu pada bola tampar . kalu tira memang love sangat2 dengan bola tmpar . korang plak minat sport ape ? hehe


p/s : maaf tulisan agak terabur . gune blogger droid je update nihh.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kongsikan Cerita Sedih Anda Bersama Uncha

Assalamualaikum .




nak tau cerita sedih ? bace sini ye . >sini<
nak join plak , sini .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Giveaway : Saje-saje nak menang by Ayesha Ramlee

Assalamualaikum .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song

Assalamualaikum .




hem , nak kate ape eak ? sebelum tu bagi yang nak join , meh click sini . >here<

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Giveaway By Ain and Qylla

Assalamualaikum .



nk join meh click ciini . sini .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

M1 AC220 2C .

Assalamualaikum .


waaa , nak jerit boleh tak ? hehe . penat lah .tapi , da boomm !! hee , tau kenape ? best dapat tengok 'mirror mirror' tadi . seronok ! kelakar ! suweeett ! semua lahh . hua hua hua . now da jam berape pulak kan . pagi2 nanti nak kene bangon awal . aduhh ..

but , actually tira bukan nak cerita pasal esok or ape yang berlaku tadi . haha . the above paragraph just for introduction . haha . ape yang tira nak cakap atau kongsi kat sini ialah gambar2 yang berkaitan dengan tajuk entry ni . M1AC2202C !

now , enjoy these picture . malas nak celoteh panjang-panjang . 





















p/s : comey2 kan .
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

Assalamualaikum .




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch


oke , da bace syarat2 nye ? now nak join ? meh click sini    >> sini


now , gambar yang tira nak letak , hee .. >>>> 1 , 2 , 3








Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Thursday, 29 March 2012

forgive yourself

Assalamualaikum .


tira nak kongsi satu quote ni . sangat memberi semangat ye kepada tira .










i like it . thanks .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR

Assalamualaikum .



oke , jom tengok senarai sponsor .

1) PURPLE BLOG
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) NURUL IEKA

5) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

6) BUDAK BOBOIBOY
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

7) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

8) CERITERA ALLINE
FAN PAGE - like

9) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

10) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

11) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi


12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- follow
FANPAGE- like

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Topup Giveaway by Naili

Assalamualaikum .



sini kalau nak jugak 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Superstar blog5

Assalamualaikum .



meh sini kalau nak join . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Assalamualaikum .



name diberi : Nur Atirah Binti Mohd Hafiz
nama panggilan pulak : tira .
sejak biler saya berblog ? : tahun lepas , dalam area bulan 7 kot . tu pon sebab tgok adik2 berblog . haha
url blog tira ? : http://itsmetira.blogspot.com

follow lah ye . jangan lupe komen , nanti tira balas kunjungan korang :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wednesday, 28 March 2012

usah begitu

Assalamualaikum .


kadang-kadang kita rasa sedih sendiri . tanya lah hati , apa yang telah mencoret hati ? kemudian , anda terfikir , ohh ya , aku sedih , tapi mengapa . adakah kerna dia ? kerna mereka ? atau kerna teman di sekeliling ? sungguh tak bisa terjawab .


usah begituu ..
hati tak bisa menipu . kamu mungkin bisa berdiam tapi hati tak mungkin akan dapat menahan perit yang anda tanggung . andai kata mutiara jernih itu pengubat nya , biarkan dia mengalir . jika pula luahan kata dapat memberi ketenangan , berbicara lah . jangan biar ia tersimpan .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

BEN ASHAARI DAN RAKAN BOGGER

Assalamualaikum .



ok , malam ni nak join segmen ni . anda blogger ? yaa , dah tentulah . buat ape tanya lagi kan . haha . soalan tak munasabah . betol tak ?

huh , andai kate tira lah , sebagai seorang blogger ni , terserempak pulak dengan kawan2 ,. tup tup pulak , perempuan , tentu syiokk jumpa diorang kan . muehehe . then , nak tau ape tira akan kate ?

" hai assalamualaikum . aku ade jumpe satu blog shop ni da upload tudung baru . nak tak ? "

haha , tau sebab ape ? sebab skrg tira dan kawan2 sibok naaa nak beli tudung . kan skrang dah beralih fesyen . tudung bawal plain lah , ade rambu2 tu lah , macam 2 . hemm ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saturday, 24 March 2012

menunggu

Assalamualaikum .



bila kamu menunggu seseorang untuk beberapa minit , itu adalah kemahuan kamu .

jika kamu menunggu seseorang untuk beberapa jam , itu adalah kepercayaan kamu .

jika kamu menunggu seseorang untuk beberapa minggu , itu adalah persahabatan .


TAPI


andainya kamu menunggu seseorang walaupun kamu tahu bahawa dia tidak akan datang ,
itu dinamakan cinta .




p/s : pernah kamu mengalami perasaan ini ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Friday, 23 March 2012

SEGMEN AYU : JOOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum .


wahh , makain ramai tira tengok yang buat segmen macam ni , tapi , tak kesahh lahh . tira suka join :) , bilangan followers ?? hee , ade lah dalam 3++ . bilangan followers yang diimpikan ? entah lah . tira tak kesah pon . yang penting niat diorang tu nak follow ke tak nak blog tira ni . sebab bagi tira , kita berblog ni bukan nak followers yang ramai . kan , kan ? hehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum .



kat sini cik purple ni soh tira cerita ape yang ade kat blog tira ni . ehh , i love my blog . hee , ape kene mengena ea ? haha . oke , ini lah apa adanya di blog saya ni . tira bukan pandai sangat berblog kan , haha . oke .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Up Followers + Review Blog

Assalamualaikum .


wahh , makin ramai tira tengok yang buat segmen  macam ni . tapi tak kesahhh , tira pon suka join . support jugak kan , hehe . oke , kepada anda yang tengah singgah tu , hai ! salam kenal . tinggalkan link ye . boleh tira follow kamu pulak :)

kat sini tira tag kamu ye .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saya Suka Doodle

Assalamualaikum .


tira dan of cz say suke warna hijau :)

tag kamu . kamu jugak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wednesday, 21 March 2012

warna pilihan anda

Assalamualaikum .



haa , now tira nak kongsi makna warna bagi wanita . wanita taw  bukan lelaki . hehe . opss  anda lelaki , takpe , boleh je bace sekadar info kan , hee .


MERAH.
berani , emosional , tegas , tamak , tahan melarat dan suka bersenang-senang .

BIRU
Setia pada pasangan , pandai menyimpan wang , kuat kemahuan , suka berterus-terang , jujur , cekap memberi maaf dan tegas .

HIJAU
Subur , suka kepada kebahagiaan , tidak suka bergaduh atau bertekak , patuh pada pegangan agama , suka berhias , teguh pendirian hingga kadang-kadang seakan kolot .

HITAM
Suka menyendiri , prihatin , kuat menghadapi dugaan hidup , tidak mudah dipengaruhi , kuat berfikir , setia pada pasangan , baik hati tetapi cepat tersinggung .

COKLAT
Kaya dengan sifat keibuan , suka merenadh diri , sopan santun , halus budi pekerti , hati mudah merasa was-was dan takut berbuat salah .

UNGU
Pemurah dan merdeka hatinya , tidak suka diperintah , berinisiatif , bijak tetapi agak beremosi , keinginannya tidak meluap-luap .

KELABU
Suka merendah diri , tenang , suka mengalah , suka berkorban peranan cerdas dan bijak .

KUNING
Menyukai ilmu , gemar membaca , tekun , cerdas dan tabah menghadapi cabaran .

PUTIH (Tk dpt bubuh warna putih...nanti tk npk pula pkataan putih tu)
Bersih fikirannya (tidak banyak prasangka) , berkata benar , jujur , rendah hati , sopan santun , ramah , kuat menerima ilmu , sentiasa tenteram hatinya , suka menolong dan hidup bertawakal .


so ape warna pilihan korang ? yang menggambarkan anda . hee . kalau tira , tira suka hijau lah . tapi , adekah benar menggambarkan saya ? hee . 


p/s : mari kongsikan.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tuesday, 20 March 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

Assalamualaikum .




forever young ? wahh , saya memang mude , hehe . agak perasan di situ . haha . oke , nak join , meh kat sini . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Barangan Garnier Untuk Direbut #1 by Pupel Liyana

Assalamualaikum .




wahh , terjojol kau tengok barang garnier tu , haha . mane tak nye , besa gedabak cik pupel ni tempek banner ni . hehe . tapi bagus jugak , tu lah satu cara untuk menarik minat orang untuk join dapatkan hadiah ni . kan , kan ?


haa , rase macam nak je produk ni . dulu , tira penah jugak pakai . tapi sekarang tak . kalau dapat pon , bagi adik , dia gune ! haha . nak jugak ? sini ye . >here<

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Sunday, 18 March 2012

indah bersama teman .

Assalakualaikum .
peace !! ^.^


hari ni nak update pasal semalam . nak update semalam tak sempat . tau tak tra pergi mane semalam ? hehe . alaa , just jalan2 melaka je . dengan housemate . seronok wooo . dah tu penat giler pulak tuh . berjalan sakan ! hahaa .


kami , dalam 5 orang jek pon sewa kereta . stengah hari rm50 . oke la tuh kan . pagi tu kami pergi pantai puteri . jalan punye jalan , jumpa pulak bas KBM . maknanya ade lah student KBM kan ? . hehe , kami tengok diorang syok2 tengah buat sukaneka . seronok woo . nak join jugak !! jeles la katekan . muehehe .


then ke MyDin kat ayer keroh nun . makan , shopping . bowling . bahagia na . haha . sat g housemate tira ni nak pergi dataran pahlawan pulak .. tira ekot je lah . tak kesah kan . tapi yang tira tak suka tu , jalan sesak . aduhh , rase nak suruh je sape2 iring ktorang . macam VVIP tu . tak de gangguan an . hehe .


sebab ape ? mase dah sampai kat MP uh . kiranya tira nak parking kereta kat bangunan baru tulah kan , ade pulak konvo2 kereta sibok jalan kat situ . tira geram tau . dia boleh pulak halang orang lain nak drive . ade jugak tira tak bagi chance . tira cilok2 je kat kereta lain uh . haha . dalam hati takot jugak , ade jugak calar kete orang , haha . mane tak nye . sesak mak oiiii .


dah lepas tu , baru lah lega sikit . then , kami perg tengok wayang .itu pon dah sampai ke petang . lepas maghrib pergi jusco . hua hua , semua tempat nak pergi . patah pinggang woo drive . penat . balik tu na makan nasi lemak morten pulak .  tira dengan sabar nye ekot je . layann . 


akhirnye sampai kerumah balik pukol 11malam . tapi , terima kasih kepada housemate2 tira yang cun2 , baik2 , sporting2 . kerana bikin saya gembira . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara

Assalamualaikum .




tira tag awak ye .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Tambah Kawan By Arra Ahmad

Assalamualaikum .



jom tambah kawan !! hehe . seronok ramai kawan ni . hihi .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen Mari Berkawan + Follow By Cik Fiza

Assalamualaikum .



wahh , menarik segmen ni . tu yang tira dok usha2 nak join tuh . muehehe . oke tira suka berblogging kerana daripada berblog ni lah tira dapat buat macam2 . dapat kenal ramai kawan , dapat meluahkan ape saje yang tersirat di hati . dah macam diary pulak kan . tapi tak delah ke arah itu sanagt . sebab kalau orang lain bace pon , lame2 meluat jugak . ye dok . hehe . oke , jom lah jadi teman tira ye .

tira tag : awak , awak , awak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1st Giveaway by Ceritera Alline

Assalamualaikum .



oke , di tengah hari yang indah ni , haha , nak join contest je . lame tak update kan .

tira tag : awak , awak .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Friday, 16 March 2012

kamu .. jika bisa aku bertanya .

dahulu ,, aku dan kamu tiada pernah mengenali . sama sekali tidak . tiada kamu dan tiada aku . hingga tika itu , kau dan aku bertemu . memandang kamu , tiada hentinye . kenapa kamu ? sungguh aku tidak tahu . tidak juga aku mengerti . hingga kamu dan aku saling kenal . tapi pandangan aku tiada beralih . dari saat itu , hingga jari ini menari menutur kata .


aku pilih untuk berkata pilu sebagai ganti puisi hati yang berkata sayu . yang menjadi mainan cinta di hati . sungguh sayu . tiada terucap pilu nya hati . jika kamu juga bisa merasa , alangkah bisa . tapi yang jelas , aku tidak terdaya mengungkapkan dengan suara ini .aku hanya bisa diam , bisu , menatap kamu dalam tidak sedar nya kamu . mungkin kamu sebenarnya sudah mengetahui ? tidak ku tahu .


bila jari mula menari , sudah pasti ada ertinya . merindukah aku ? merindukah kamu ? kamu merindu ? ya , sudah pasti aku merindumu . tidak mahu kau tahu . biarlah angin yang menyampaikan khabar rindu itu . sudah cukup dengan hanya menyapa telinga kamu . juga sudah memadai bagiku .


kamu .. jika bisa aku bertanya ..

adekah kamu juga rindu aku ? seperti aku . apekah ade terlintas nama aku di fikiran mu , walau untuk seketika ? aku masih bisa membayangkan manis senyuman bibirmu yang kamu ukirkan kepada mereka . insan-insan disekeliling kamu . kamu lupa ?

kamu .. jika bisa aku bermadah ..

cerita-cerita lama antara kita . yang lama dahulu . kau bermadah , aku mendengar . aku menutur kata , kau setia mendengar . kita sama-sama berpuisi mesra . menitip kata-kata indah . kata-kata peransang . agar kau dan aku terus kedepan . tiada putus asa .

kamu .. jika bisa aku bertanya lagi ?

bahagiakah kamu ? apekah senyuman itu terus lagi terukir indah ? sungguh aku sangat rindukan kamu . adekah kamu bisa merasainya ? tiada salah jika ingin kembali lagi . aku terima . usah dikenang dongeng lalu . buka lembaran baru . ayuhlah teman ku .

kamu .. andai bisa kamu mengerti ..

kenapa air mataku mengalir tika ku titipkan kata monolog dihati ? hanya dihati ini . kamu juga tidak mengetahuinya . sengsarakah aku tanpa kamu ? aku lemah . andai bisa kamu mengerti hati ini ...



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Thursday, 15 March 2012

lelaki dan wanita harus tahu

Assalamualaikum .




"kamu patut sedar bahawa lelaki yang baik takkan membiarkan wanita nye kesedihan , keseorangan . malah , sentiasa memberi nasihat dan membimbing ke arah kebaikan"



"kamu harus tahu bahawa seorang wanita akan memarahi seorang lelaki atas banyak hal dan masih menerima lelaki itu kerana dia mahukan yang terbaik untuk kamu berdua"

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Wednesday, 14 March 2012

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

Assalamualaikum . 



haa , now , tertarik pulak nak join segmen ni . tira terpikir jugak nak update blog ni . tapi blurr pulakk . tak tau nak talk pasai pa . haha . so , join segmen pon jadi lah kan . heemm , ni nak bersuai kenal nagn kamu suma . hee .


oke , first kalau nak kenal dengan strangers , mestilah nak tau name ye tak ? so , name diberi Nur Atirah Mohd Hafiz . tapi , panggil tira je . kalau kat rumah , adik2 panggil kakak . of coz la kan sebab anak sulong . hehe . tapi , ade gak orang panggil "ira" . kenape ? asal boleh je lah kan . hehe .


date of birthday ? waa , nak bagi tahu ke ? hee , 9 Nov 1992 . haa ? tira adik daripada korang ? hee , hai kakak , hai abang . muehehe . tira lahir kat melaka . kem terendak melaka . tapi , membesar kat n9 taw . hee .


dulu tira sekolah kat Sek. Keb. Bukit Jalor . tahu kat mane ? hee . tak tau ? takpelah . hehe . sekolah menengah plak kat sek. Men. Keb. Bukit Jalor lah . hehe . bukit jalor ni kat mane ? corok eak ? ehh , tak tau . dekat ngan area Tampin , n9 .

lepas SPM , tira study kat Kolej Matrikulasi Johor . and now , tira buat degree kat UiTM bandaraya Melaka . uhh ,UiTM dihatiku ! hehe . dah kenal ? jom , follow plak . selamat berkenalan . hehe .



p/s : peace !!
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tuesday, 13 March 2012

Segmen Saya Nak Doodle Apit

Assalamualaikum .



wah kali ni nak join ni . tapi segmen ni limited , sape cepat die dapat . tira pon dapat tau lmbat . tapi pe2 pon try je dulu . ekekee . :) 
tag awak ye . kamu , kamu .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Monday, 12 March 2012

Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking!

Assalamualaikum .




fuhh , nasib baik sempat join . hee . bukak2 blog je tengok dashboard , ade segmen . petang ni pulak tu tutup . meh sini join . siinii .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Saturday, 10 March 2012

PROMOTER FOLLOWER BLOG

Assalamualaikum .



jom join , tira dah join . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum.




ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!

english cotton (salah satu 4meter) by

satu handbag dan satu wallet by


snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict


purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot

sebuah jam tangan unisex casio silver color dan

FM dan tempat letak pen from Hatyai


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH