Nur Atirah

Friday, 21 June 2013

super tired.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

lama sudah blogie ni tinggal . blogie ? yaa , nama baru blog tira . haha . tetibe je tersebut perkataan tu . aishhh , tira baru je sampai rumah ni . badan ni , sumpah , penat giler2 punye . yang seronok kuliah bagi sem 4 dah abis . yang tak seronok minggu depan FINAL !

FINAL woi . bukan perkataan memain tu . minggu2 last kuliah ni memang bertimbun giler assignment . report tu , report ini . video tu arab lah , test , kuiz ! pening2 . assignment punya pasal , buat sampai siap . waktu subuh baru siap ! pagi tu kelas 8.30 plak kan . memang kesia gile kat badan . tapi nak wat camne , memang tu kerja student .

ade jugak kawan tira cakap , aku sampai pikir nak extend sem 4 ni . punye la tak tahan . tapi kena tabah jugak lah . actually , ni adalah sem killer kitorang . siapa yang student bachelor accounting tu , paham lah . FAR400 , MAF420 , CRG520 , sume tough2 punye subjek .

senior2 pon ramai yang kate , selalu nya memang ramai student DL dari sem 1 sampai sem3 , tapi bila masu sem4 , tergolek sikit . waaa,, takottt . dapat test pon , markah sipi2 nak fail woi ! abis la carrymark tira . 

and bila bukak facebook kan .kan sekarang da maju sikit . siap boleh letak feeling2 lagi kan . kalau boleh , nak je update , im super duper tired rite now . KAHKAH .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH