Nur Atirah

Friday, 18 October 2013

Sesi lapor diri

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

sesi lapor diri . ehh , tira bukan penjenayah ke pencuri ke tau nak lapor2 diri ni . tapi kalau pencuri hati tu , ye kott . kihkih . tapi ni bukan nak melapor diri kat balai polis ke ape ehh . jangan salah anggap . hehe .

means sekarang tira dah selamat sampai la kat Uitm lendu ni haaa . lapor diri sebab book bilik la sayang oii . minggu depan dah start program karisma . so , minggu ni start latihan pusat . so , semua kontingen kena la berkampung kat lendu ni .

petang ni terus pergi latihan . penat naik bas pun tak habis lagi . huaaaaa :(


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Balik kampunggggggg ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


balik kampungg ohh ohhh
balik kampungg ohh ohh
balik kampung , 
hati rianggggggg ..

sobs sobs . tak riang pon sebenarnyaaa . selalu hari jumaat orang bali kampung . tapi balik melaka . uhuk uhuk mintak simpati* hehe


dah buat muka kesian ni . tak kesian keee ? hehe . miawww , miaawww . ini schedule post je ponn . maybe waktu sekarang ni tira dah ade kat melaka kot . nak pack2 barang and terus g uitm lendu . lepas ni dah busy dah smpai akhir bulan . dalam hati dok risau kat blog kesayangan ni . hurm .

**lunch ape tadiiii ? tira lapar nieyhhh .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Nuffnang - CPUV ke13 - Sunsilk Samson S

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


jeng jeng jengg . hehe . ade BE baru lahh . seronok nyaaa . thanks Nuffnang . thanks Sunsilk . okey , ni CPUV yang ke13 untuk tira . iklan dari Sunsilk Samson S . siapa pakai shampoo sunsilk ? korang pakai yang warna ape ? hehe . jum share !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH