Nur Atirah

Saturday, 22 June 2013

baca kejap , main2 lama

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

yup , hehe , tulah weaknesses yg ade kat diri yang lemah ni bila laptop terbukak dengan jaya nya didepan mate . ecececehh . ayat kemain lagi kan . haha . tadi tira baru buat note sikit . pukol 9 trun makan . sampai sekrang blom sambung2 lagi .

dok tgok cite running man lah , main gitar lah . pastu last2 , connect internet , ONLINE ! satu pon ta jadi . hehe , so kena amek mood balik ni . ape2 pon update kejap . jom belajar kawan !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Mood nak study .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

macam biase lah , hari ni dah sabtu ! esok hari ahad . lusa hari isnin . tulat selasa . rabu dah paper pertama ! woi , mana study week guaa ? study "week" ! bukan seminngu ke sepatotnya ? ishh , hak pelajar hak kami ! HAHAHAHA . kalau 4hari je , memang ta dpat baca ape2 lah !


paper first CTU553 . hubungan etnik . actually best je belajar benda ni . tapi , yelahh , subjek membaca kan ? banyak lemak sikit tira ni kalau bab bab membaca ni . huahuahua . tapi takpe , malam ni baru nak start study . satu hari dah rehat . kemain lagi rehar tadi . tidoooooo jee !


okee , bismillahirahmanirahin. amik mood nak study nihh . tu yang update dulu . hihi . doakan tira berjaya :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

happy saturday!

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hope your saturday is good ! :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH