Nur Atirah

Monday, 17 September 2012

kalau blog takda header , jadi apa ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillahhh . currently di melaka . sampai2 je sempat jugak tengok Mara Clara . huhu . sape yang join tira tengok citer tu tadi . geram kan tengok Gary tu . hehe . biler tira tengok , tira plak yang emo , haha . tapi betol lah kann , kan , kannn ??


ehh , ape kene header ngn citer tu ? haha , tira lari topic dah ni . oke2 , sebenarnye tira nak cakap pasal header tira ni . raya dah habis . makna nya kena tukar header lahh , masalahnyaaaaaa , tira tak pandai sangat nak design . huhu . yang sekarang ni guna lyssa punyaa . huhu . takkan nak guna lagi kan . raya dah habis .




haaa , tu header yang tira guna . lepas ni nak kena ganti baru . tapii , kalau dah padam , blog pon takda header ? apa jadi ea ? tak cantik lah kan . hehe . tira ade jugak tempah kat Nabila Medan . tapi belom siap . mesti korang kenal dia kan . tipu lah kalau tak kenal . pi la tengok blog dia . cantik woo .


so , jangan gelak okeeeee . sebab apaa ? sebab tira takde header . hahaha . aku plak yang gelakk . nak sponsor header tak ? tira suka warna hijau . hahaha . muka tak malu mintak kat orang . haa , korang jangan lah lupa join GA dan segmen tira oke . click2 link bawah kalau nak join .

JOIN GA

JOIN SEGMEN .

SEDEKAH



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

GA : SYAWAL GIVEAWAY

Assalamualaikum .
Salam Syawal !

sticky post !


Alhamdulilah, tira terpaksa update lagi tentang GA ni . buat mase sekarang dah ade 3 sponsor yang sudi sponsor GA tira ni . rezeki jangan ditolak . tira rase tak rugi kalau korang join GA ni . hadiah dariapada sponsor pon tak kurang hebat nya .

so , korang belom join lagi ? jom lah joinnn .. oleh kerana ade penambahan sponsor dan hadiah . maka , pemenang pon bertambah ! syarat2nye seperti  dibawah :

SYARAT2 :

1 - wajib ada blog dan follow blog tira 
2. follow blog sponsor -->> dE'EijaMuslim dan Norzi Beautilicious House
2 - like page sponsor ni >> SATU
3 - follow twitter tira (tak wajib) >>  FOLLOW
4 - like fanpage tira dan sponsor > > TIRA dan dE'EijaMuslim dan Norzi
5 - buat entry korang bertajuk " GA : SYAWAL GIVEAWAY "
6 - linkkan entry ke bahagian comment . cbox tak dilayan .
7 - tag minimum sorang member oke :)


TAMBAHAN :

GA ini juga ditaja olehh >> broblogger.net
jom terjahhh !

PEMILIHAN PEMENANG :

pemilihN pemenang akan digunakan secara random . 
peserta pertama dan kedua yang join akan diberi hadiah misteri .


HADIAH :

tira : seperti yang tira janjikan 
dE'EijaMuslim : 1 tshirt muslimah dan 1 tudung bawal
Norzi Beautilicious House : 1 skirt

TARIKH TUTUP :

tarikh tutup belum ditentukan lagi . mungkin sebulan lebih GA ni akan berlangsung . mungkin akan melepasi raya , tapi takpe , tetap gak name nye ga syawal . mungkin tira akan update lagi untuk maklumat lanjut . takpe , yang penting join oke :)


SENARAI PESERTA .



p/s : GA ni akan terbatal jika kurang penyertaan bawah 30 orang .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


click for join


follower terkini 

917

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH