Nur Atirah

Monday, 17 September 2012

kalau blog takda header , jadi apa ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillahhh . currently di melaka . sampai2 je sempat jugak tengok Mara Clara . huhu . sape yang join tira tengok citer tu tadi . geram kan tengok Gary tu . hehe . biler tira tengok , tira plak yang emo , haha . tapi betol lah kann , kan , kannn ??


ehh , ape kene header ngn citer tu ? haha , tira lari topic dah ni . oke2 , sebenarnye tira nak cakap pasal header tira ni . raya dah habis . makna nya kena tukar header lahh , masalahnyaaaaaa , tira tak pandai sangat nak design . huhu . yang sekarang ni guna lyssa punyaa . huhu . takkan nak guna lagi kan . raya dah habis .




haaa , tu header yang tira guna . lepas ni nak kena ganti baru . tapii , kalau dah padam , blog pon takda header ? apa jadi ea ? tak cantik lah kan . hehe . tira ade jugak tempah kat Nabila Medan . tapi belom siap . mesti korang kenal dia kan . tipu lah kalau tak kenal . pi la tengok blog dia . cantik woo .


so , jangan gelak okeeeee . sebab apaa ? sebab tira takde header . hahaha . aku plak yang gelakk . nak sponsor header tak ? tira suka warna hijau . hahaha . muka tak malu mintak kat orang . haa , korang jangan lah lupa join GA dan segmen tira oke . click2 link bawah kalau nak join .

JOIN GA

JOIN SEGMEN .

SEDEKAH



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

muhammad asyraf said...

Penat jenguk blog nabila tu.. kalau xde pe kot.. mungkin nama kurang sikit.. :)

Ismi Iman said...

tengok2...tapi kan amante nak maen2kan gary.

ctmz said...

hi dear! jom exchange link :

http://the-red-heart.blogspot.com/

cweet pinky said...

ade jer header nih ?? hehehe ~

Nur Atirah said...

@cweet pinky
hehe , terjumpa header lama pulakkk . huhu

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH