Nur Atirah

Monday, 8 July 2013

sebab muka dia tak cantikk .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hee , hari ni nak share something yang best sikit . ni pasal kawan tira . ape yang best nye, sebab die kelakar . kelakar bagi tira la kan . F (bukan nama sebenar) ececehh , hehe . dia ni memang sangat jaga penampilan , jaga badan , cantik , baik . 

satu kelemahan die , tak suka makan ikan . tira tanya tak suka makan ikan ape ? KELI ! semilang . lebih kurang yang rupa macam tu la kan . then tira tanya kenapa ? sebab muka dia tak cantik . wahaha . lawak giler tira dengar . 

padahal tira suka seh ikan tu . kalau bab2 ayam ni tira makan ,tapi muak . kalau dengan ikan keli , tira selera laa . biase lah kalau kat tempat student je , mesti banyak ikan keli goreng sambal tu . mesti sebab ikan keli ni senang nak goreng eah /.. gr .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Demam Final

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



yeahh , tinggal lagi 2 paper je lagi . CRG520 and MGT534


yang penting usaha kena ada . 
tak usaha , nak A's , nak dean list , tapi tak study ! what the grrr . haa gitu . hehe .


dan yang penting ....



good luck my fellow friendsssss :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

bestfriend ke boyfriend ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !








**bila dah macam ni , baru aku tau , aku bukan kawan yg baik . aku tak mampu nak tegur kau . aku tak mampu nak buat ape2 . memang kau bahagia tapi caranya ? dan aku ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH