Nur Atirah

Monday, 8 July 2013

sebab muka dia tak cantikk .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hee , hari ni nak share something yang best sikit . ni pasal kawan tira . ape yang best nye, sebab die kelakar . kelakar bagi tira la kan . F (bukan nama sebenar) ececehh , hehe . dia ni memang sangat jaga penampilan , jaga badan , cantik , baik . 

satu kelemahan die , tak suka makan ikan . tira tanya tak suka makan ikan ape ? KELI ! semilang . lebih kurang yang rupa macam tu la kan . then tira tanya kenapa ? sebab muka dia tak cantik . wahaha . lawak giler tira dengar . 

padahal tira suka seh ikan tu . kalau bab2 ayam ni tira makan ,tapi muak . kalau dengan ikan keli , tira selera laa . biase lah kalau kat tempat student je , mesti banyak ikan keli goreng sambal tu . mesti sebab ikan keli ni senang nak goreng eah /.. gr .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

keli menari said...

bagi makeup skit ikan keli tu..sedap gile tu tau keli..haih

AiSyA LiEzA said...

jemu je asyik mkn ikan keli sambal.. ngeeee~

Isabel Diaz said...

Kalau saya, memang saya tak makan ikan tu. Dari kecik g. So, bila dah besa geli sikit nak makan.

9n0L4 said...

hahaha. boleh pulak mcm tu ehhh. besenye yg tak cantik tu la sedap. :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH