Nur Atirah

Friday, 5 October 2012

cubalah hormat sikit

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


yihuuu , finallly im home . hehe . macam orang dua tahun tak balik pulak kan ? eksaited semacam . huh , memang lahh . seronok seh dapat balik . jumpa mak , adik2 , orang2 kampung .wahh , friendly nya tira ni . hehe . meh la knal2 ddulu , baru tahu tira macamm mana. ngee ..


ni baru dpaat nak update . petang tadi quiz . entah lah . "untunglah sape paham nak jawab cmne kan " haha . tu ayat kawan2 tira tadi . soalannye macam biase yang kitorang belajar , tapiiiiiiii , answer space tu yang membuatkan kami semua terpinga2 . huh ?


haa , nak cerita lah jugak kan . tadi masa dekat MC , masa tira tengah tunggu bas . ade lah beberapa orang budak lelaki ni pon tunggu bas jugak . sebelah tira ni ada sorang mkcik . dan sebelah makcik tu lah buadak2 laki tu . 


then dengan muka tak malu nya nyalakan rokok . kalau asap rokok tu tak mengganggu orang lain takpe lah jugak . tira tengok makcik tu pon dah berubah muka dah . tira apetah lagi , rase macam nak bangun , pergi tempat lain . hish , tira geram betol . kot ye pon , cubalah hormat sikit orang tua


kan merokok tu membahayakan . tapi nak tegur , lain pulak . budak bujang lah katekan . lagipon tira perempuan . tak berani lahh . nasib baiklah adik tira tak merokok . alhamdulillahh . tira tak suka lelaki merokok . stop !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

harap2 success .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



JUMAAT !! sepatutnye tade kelas dah hari ni . boleh la lepak2 je kat bilik . tapi hari ni ade kuiz plak . then baru revise skit2 . kuiz pukol 4.30 . insyaallah cube sebaik mungkin . hehe .


nak balikkkk ! hee , lepas kuiz terus balik rumah . harap2 sempat kejar bas . FAR 315 . please be nice to me :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH