Nur Atirah

Friday, 22 March 2013

Karena ku cinta kau

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar... 
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar... 

Banyak cinta yang datang mendekat, 
Ku menolak,... 
Semua itu karna ku cinta kau... 

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar... 
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar... 

Banyak cinta yang datang mendekat, 
Ku menolak,... 
Semua itu karna ku cinta kau... 
Kau... 

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Kutahu kau slalu ingin denganku
Kulakukan yang terbaik
Yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tau ku cinta kau

Jika kau tak percaya padaku
Sakitnya aku... 
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku... 

Banyak cinta yang datang mendekat, 
Ku menolak,... 
Semua itu karna ku cinta kau... 
Kau... 

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Kutahu kau slalu ingin denganku
Kulakukan yang terbaik
Yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tau ku cinta kau

i fell for him just now . his love that he shows to me make me little happy . aku suka kau , mr.C .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN BLOGLIST 2 BULAN PAPA BLOGGER

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen: Tambah Folower by Marfie Dots

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


banner pon gempak woi


tag anda .
http://cikarinasukataip.blogspot.com/

http://nurinafarhana.blogspot.com

http://www.kisahemasputih.com/

SENARAI PENAJA :
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Now , im HOME !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


semalam beria janji sama2 housemate nak gerak same2 g melaka central (MC) . shima kate bas die pukol 8 . so,  sepakat la nak gerak pukol 7 la konon2 . abis tu , tira bangun pagi td , tade pon yang bangun , tira pon sambung la tido . haha .


tengok jam dah pukol 9 , tira siap2 mandi . nak balik umah punye pasal . tira takk kesah je gerak pukol bape pon . sebab tira naek bas ting tong . hehe . and now . tira kat umah dahh . fuu , duduk dalam bas pon boleh letih taw .

pagi tak makan ape2 pon , so , sekarang , nak g lunch . jemput makan kawan2 :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH