Nur Atirah

Friday, 6 July 2012

banyak cantek muke kau !!

Assalamualaikum .


pehh , hati aku sakit tak terkate . kalau orang patah hati pon tak sakit macam aku  kot . agaknye lah kan . kalau boleh , aku nak jerit je kuat2 . tapi apekan daya . aku pikir die kawan je . tapi what the ?????????? !! kalau aku tau lah perangai kau macam ni , aku tak kan bagi bende tu kat kau . dulu kau oke je . tapi sekarang , no komen !


apekah ?? tolong la wehh . kau pon da besar . bukan umur budak sekolah rendah lagi beb . pikir lah sikit . dari aku respect kat kau , terus aku rase kau ni mcam tak tau nak hargai sesuatu barang . wehh , aku marah giler ni . selama ni aku baik2 dengan kau , kau amik kesempatan plak atas kebaikan aku eh . BANYAK CHANTEK MUKA HANG !!!!


ade 7 hari untuk kau settle kan hutang2 tu semua . aku bukan nak jadikan kau musuh , tapi tolong lah bayar ape yang sepatutnye kau bayar . cukup lah aku naik angin kat kau sekarang ni . jangan sampai angin aku buruk sampai biler2 . 



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH