Nur Atirah

Wednesday, 22 August 2012

Jodoh Allah tentukannn .

Assalamualaikum .
Salam  Syawal  !


hari ni dah janji dengan kawan lama nak g jenguk dia . raya terus lah kat rumah dia tu . rasenya 3 tahun lebih kot tak jumpa dia . yelahh , dah kawin dah pon . anak pon dah dua . dua-2 hero. hari ni baru capai hajat nak jumpe . eksaitedddddd !!


dalam pukol 8 dah gerak dah . gerak ngan geng tira lahh . nun g jumpa dia kat kampung londah tu . kesiannn , kerana kitorang dia sanggup biarkan suami balik banting dulu . anak nya tadi hensem2 . hee . yang kecik baru 8 bulan . lasak yang amat .


hee , dah  kain dah kawan tira sorang tu . umur baru 21 . yelahh , jodoh allah tentukan . tira biler nak kawin ? buat mase ni nak concentrate belajar dulu . insyaallah ade jodoh . ade lahh ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

aiskrim time .

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


haha , walaupun demam , nak jugak makan aiskrim . tengah dok baring2 tadi terdengr pulak lagu paddle pop tu . huh , berjemam dah dia tak lalu sini . soh adik beli kan . 



nyum . nyum . nyum .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

saya tak larat

Assalamualaikum .
Salam Syawal !

tak tau lah nak kate kesian ke tak . hari sebelum ni busy yang amat . tak sempat nak update . just dapat publish komen2 yang ade je . ngee . bangun pagi dah rase semacam . ohh tidakkkk ! aku demam .




badan sakit2 , kepala pening , tira nak berjalan pun susah . huh , ape nak jadi . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH