Nur Atirah

Tuesday, 15 January 2013

Hold dulu .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




still kat rumah lagi . belom balik melaka . ingat nak balik hari ni tapi terpaksa hold dulu . maybe esok , maybe lusa . jumaat last paper . still belom ade mase nak sentuh . bila nak bukak , netah lah . mungkin kejap lagi kot . insyaallah . niat kena ade . kalau tak , memang takkan study lah aku .


but i need someone . kalau kat sana , zura ada teman aku . tu dah cukup memadai . aku tak tau , boleh tanya dia . im alone here . but im act like nothing happened . relax , tapi dalam hati gelabah gak kadang2 . haha . nampak tak permainan hati tu macam mana ? menipu je keja nya . ishh , tak baik tak baik .


aku saje curi masa blogging ni . yang dok heboh sekarang fenomena listen listen listen tuh .. adoii , kelakar pon ade gak . siap dah ade budak buat lagu listen versi kosong kat you tube . nak nganjing la tuhh . opsss , DILARANG MENGANJING . listen ! anjing pon ade masalah taw . bukan aku je . so atirah .jangan nak down sangat lah bila ade problem . bukan awk je bermasalah . hihih .


but still , i.m thankful . salam~

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH