Nur Atirah

Friday, 27 September 2013

dah ade new BB .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

wahh , care betul eh korang . semalam tira post pasal bb tira hilang tu , kat entry INI , ramai jugak yang bagi nasihat soh carik balik . tapi sayang , tak boleh , sebab tira dah hilangkan kat pantai . camna nak carikk . hehe . 

now , tira dah ade sim kad bb baru . pakai celcom . mcam yang lepas tu digi kan . kali ni nak cuba celcom plak . hehe .  macam best taw . nanti dah guna 2 3 hari tira buat review sikit ehh .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

tak sempat lagi nak blogwalking .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ahhh , kesian nya tira . super busy gilaa . entry pon curik2 masa nak update . nak blogwalking ? hmm . jangan harap ade mase . tira nak sangat baca entry2 baru korang .  dua tiga hari ni tak dapat lak . nanti dah free sikit , tira jalan2 sane , klik2 nuffnang okeh . teruskan blogging korangg :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

WW. SALAM JUMAAT

Assalamualaikum .
Apa Khabar !





selamat beramal .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Handgrip 10kg

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


yeahhh , pergi2 jusco semalam , dapat beli benda alah ni . best sedap dapat train tangan2 ni . tira kan nak main volley ball , so tangan kena kuat . hehe . tak mahal . murah je . carik kat daiso k .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH