Nur Atirah

Thursday, 26 September 2013

Kad Sim Broadband DiGi dah hilang .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

wahh , dah sekian lama tira guna sim kad tu , boleh plak dah takde . actually murah gila pakai plan tu . kita topup terus sekali RM100 , then boleh guna 100 hari . contoh macam 1hari , RM1 la . murah kan . then dia unlimited plak tu . still laju jeee . 

kalau just untuk online ke ape, tira guna tu je la dulu . nak download movie memang la tak boleh . macam berat gilaa . sebab tu dalam masa yang sama , tira pakai p1 dalam bilik . then sim DG tu letak dalam phone . tapi tak sedar bila dia hilang . maybe masa pergi pantai hari tu .  hm


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Kisah Si Dairy said...

sayangnya dah hilang cer ingat balik..agak2 kat mana last nampak simkad tu..

Shark Kay said...

xper..
bb skarang dh bnyak yg murah.

Hafiza AizZawa said...

try cari.. mn th jupe..

Nao Mei said...

alolo...siannya...bukan rezeki adik lah tu...sabar ye :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH