Nur Atirah

Thursday, 27 December 2012

Room Alone

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ngeh ngeh ngeh . selalu mereka bilang home alone . tapi aku kat sini na cakap yang aku ROOM ALONE !!! ahahaha . sorang2 la aku . zura , kawan aku tu tak balik plak semalam . memang rancang nak balik same , tapi umi die kate balik hari jumaat . soooooo , keseorangan la aku dua hari  ni .



grrr , camne camne ... camni lahhh . haha . ape yang tak boleh blah , note aku tinggal umah !! ottokeee . camne mau study ni ???? ni gara2 adik aku la ni soh cepat semalam . dah aku jadi kelam kabut . bb pon tinggal . baru mau topup itu bb . nangis aku cmni haha . ** cakap je , tak nangis pon .




siapa  mau teman nieeee ... grrr


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH