Nur Atirah

Thursday, 6 September 2012

UPDATE ! Penambahan sponsor !

Assalamualaikum .
Salam Syawal !

JOIN GA SYAWAL

alhamdulillah . tadi tira bukak blog , then tengok cbox . seorang blogger kita sudi nak sponsor GA tira yang sedang berlangsung ni . korang belom join ke ? jom lah join . tekan je link yang kat atas tu oke . 

header dE'EijaMuslim

di kesempatan ni , tira nak review blog dE'EijaMuslim , korang boleh lah jenguk2 , tengok2, barang yang dijual . cantik , cun , menarik , comel !

 RM79
dE 201
Saiz: XL

  RM79
dE 203
Saiz: XL

  RM79
dE 205
Saiz: XL

 RM79
dE 183
Saiz: L,XL

 RM79
dE 184
Saiz: XL

 RM79
dE 180
Saiz: XL


haaa , cantik kan ! mesti sweet je tengokk adik2 pakai :)) . kalau lah tira ni kecik , nak je pakai . hehe . so , nak menang ? jom join ! -->> JOIN

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Says.com Sudah Berwajah Baru ! Biar Tira Tolong Ajar Cara Nak Guna Says.

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


page says.com dah cun ! tira dapat tau pon siang tadi , now baru dapat nak update tentang says ni . tak tau ape says ? says ni lah tempat sampingan tira cari income sendiri . just dok share je iklan2 diorang tu . selalu nye , satu iklan akan dibayar RM0.20 - RM0.40 . itu baru satu iklan , kalau korang share banyak2 ??? tak ke untung . lagi satu , says ni memang booleh dipercayai 100% . 

So , ape nak ragu-ragu lagi ? korang belom daftarkan ? JOIN sekarang ! -->> DAFTAR FREE

So , meh tira ajar korang cara nak daftar !

1. TEKAN SINI NAK DAFTAR !  -->> DAFTAR

2. Isi detail yang diperlukan . jangan lupa , bukak email anda untuk verify oke :)

 

3. Haa , so korang dah jadi ahli says ! Meh tira ajar cara nak earn duet means , korang kena share iklan2 tu lah .

4. click button special kat bahagian atas sekali tu .


5. Then korang akan lihat iklan2 yang boleh korang share . banyak sangat kan . tengok betul2 .jangan share iklan yang dah complete ! nanti korang yang takkan dapat duet . hehe . share iklan yang ade earning lagi . meh tira tunjuk contoh iklan yang dah complete dengan iklan yang ade earning lagi .

click untuk lebih jelas.
ini iklan yang dah complete

click untuk lebih jelas 
ini iklan yang boleh korang share !

6. ok , tekan mana-mana iklan yang korang suka . macam mana nak dapatkan link nk promote ? tekan button  broadcast ! nampak tak butto warna hijau yang cantik tu . hehe .


7. then akan keluar lah link anda . copy link tu , share lah kat mana2 pon .


so , korang copy and paste lah link tu kat mana2 ya . buat lah ayat yang boleh buat orang tertarik nak klik link korang tu . satu iklan RM0.20 . 10 orang klik , dah RM2.00 . lagi banyak klik , lagi banyak income !! 



GOOD LUCK YE !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Zyraroxx: Follower Datang Bertubi-Tubi

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


JOIN

join , klik banner k .
follower -->> 844

jangan lupa JOIN  GA ni 
JOIN GA SYAWAL

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

UPDATE ! SENARAI PESERTA GA .

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


JOIN GA SYAWAL .


kali ni tira nak senaraikan peserta yang join GA tira ni . mungkin belon ramai , harap korang join la yerr ,,

1. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
2.  http://gagamiami12.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
3.  http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
4.  http://yesung-suju.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
5.  http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
6.  http://redscarz.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
7.  http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/gasyawal-giveaway.html
8.  http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
9.  http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
10. http://cikque90.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway-tira.html
11. http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
12. http://hanisayangawak.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html
13. http://www.mialiana.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
14. http://gscblogger.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
15. http://twin811.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
16. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
17. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
18. http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
19. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
20 . http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
21. http://celotehsiaieen.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
22. http://menujusyurgamu.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
23. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
24. http://alwanixoxo95.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
25. http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
26. http://duanmizastory.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
27 . http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/09/ga-syawal-giveaway.html
28. next is youuuu ..



kepada peserta , sila lihat no anda dan inform kepada tira . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Assalamualaikum .
Salam Syawal !




join


jangan lupa JOIN  GA ni 
JOIN GA SYAWAL

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kegilaan facebook !

Assalamualaikum .
Salam Syawal !




APTB !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH