Nur Atirah

Thursday, 6 September 2012

Says.com Sudah Berwajah Baru ! Biar Tira Tolong Ajar Cara Nak Guna Says.

Assalamualaikum .
Salam Syawal !


page says.com dah cun ! tira dapat tau pon siang tadi , now baru dapat nak update tentang says ni . tak tau ape says ? says ni lah tempat sampingan tira cari income sendiri . just dok share je iklan2 diorang tu . selalu nye , satu iklan akan dibayar RM0.20 - RM0.40 . itu baru satu iklan , kalau korang share banyak2 ??? tak ke untung . lagi satu , says ni memang booleh dipercayai 100% . 

So , ape nak ragu-ragu lagi ? korang belom daftarkan ? JOIN sekarang ! -->> DAFTAR FREE

So , meh tira ajar korang cara nak daftar !

1. TEKAN SINI NAK DAFTAR !  -->> DAFTAR

2. Isi detail yang diperlukan . jangan lupa , bukak email anda untuk verify oke :)

 

3. Haa , so korang dah jadi ahli says ! Meh tira ajar cara nak earn duet means , korang kena share iklan2 tu lah .

4. click button special kat bahagian atas sekali tu .


5. Then korang akan lihat iklan2 yang boleh korang share . banyak sangat kan . tengok betul2 .jangan share iklan yang dah complete ! nanti korang yang takkan dapat duet . hehe . share iklan yang ade earning lagi . meh tira tunjuk contoh iklan yang dah complete dengan iklan yang ade earning lagi .

click untuk lebih jelas.
ini iklan yang dah complete

click untuk lebih jelas 
ini iklan yang boleh korang share !

6. ok , tekan mana-mana iklan yang korang suka . macam mana nak dapatkan link nk promote ? tekan button  broadcast ! nampak tak butto warna hijau yang cantik tu . hehe .


7. then akan keluar lah link anda . copy link tu , share lah kat mana2 pon .


so , korang copy and paste lah link tu kat mana2 ya . buat lah ayat yang boleh buat orang tertarik nak klik link korang tu . satu iklan RM0.20 . 10 orang klik , dah RM2.00 . lagi banyak klik , lagi banyak income !! 



GOOD LUCK YE !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Erna EER said...

eer dpt earn rm5 lebih.,, tp kan tira, mcm mane nak dpt kn duit ni ea? hee

Nur Atirah said...

awak , awak join je , then nnti awak share iklan tu . senang2 ekot tuto saya bg kat atas tu :)

Anonymous said...

nak tanya. says.com sekarang dah baru eh?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH