Nur Atirah

Tuesday, 4 March 2014

ٍSemester baru

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Pejam celik pejam celik dah masuk tahun ketiga dan dalam semester ke6 dah tira belajar . Alhamdulillah , setakat ni , semua baik baik je . No repeat paper at all . 

Semalam , start first class , terus belajar . tu yang tak menahan . Selalu minggu first ni boleh enjoy lagi . Plus lagi ade some exercise yang kena buat . Heh . Berjinak jinak la dengan pen nak kawinkan dengan paper . 


Hmm , korang macam mana start semester baru ? 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Le tour de Langkawi dekat melaka .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Seronok nya hari ni satu kelas jeeee . Bangun pepagi nak pergi kelas pukol 8.30 . Almaklum lah minggu pertama , subject arab plak tu , tak belajar lah makna nyaa . Seronok lah kengkawan keluar awal . Tira terus pulak g depan bangunan ni nak tengok pelepasan pengayuh pegayuh basikal . 

Le tour de langkawi hari ni berlepas kat melaka and berakhir kat pontian ! pehhh , jauh gilaaaaaaaaaa . kalau tira , patah kaki dah . Ekekeke . Ayuh support malaysia .


start pukol 10 tadi .

start kat melaka g pontian




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH