Nur Atirah

Tuesday, 4 March 2014

ٍSemester baru

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Pejam celik pejam celik dah masuk tahun ketiga dan dalam semester ke6 dah tira belajar . Alhamdulillah , setakat ni , semua baik baik je . No repeat paper at all . 

Semalam , start first class , terus belajar . tu yang tak menahan . Selalu minggu first ni boleh enjoy lagi . Plus lagi ade some exercise yang kena buat . Heh . Berjinak jinak la dengan pen nak kawinkan dengan paper . 


Hmm , korang macam mana start semester baru ? 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Chot said...

Pttler senyap. Ingat tga tidor lg :p

timm_bill said...

sem baru mnyampah dgn sistem sbb xley nk add subjek..huwa..

Kisah Si Dairy said...

dah tak lama nak grad kan...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH