Nur Atirah

Thursday, 21 February 2013

Jangan tipuu , betul tak betul tak ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



hihihihi , mengaku tak ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Banyak Gilaaa ...

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ape yang banyak ? kihkih . korang tak pasan ke ramai blogger yang rajin buat segmen dengan GA ? tira pon merajinkan diri untuk support diorang . so , tira pon join laaaa.. banyak woo . nak join jugak tak ? 
hehe bawah ni senarainya .

1) Mini Giveaway by FD

2) Jaa Jah@t First Giveaway

3) 2nd Segmen : Pencarian bloglist mac

4) SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!

5) Segmen : Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudd


JOIN okee . hehe . LAPAR . jom makan :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Mini Giveaway by FD

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Jaa Jah@t First Giveaway

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

JOIN

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2nd Segmen : Pencarian bloglist mac

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



SINI

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini

JOIN :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Segmen : Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainuddin

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sini


tag :

awak , awak

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Ni namanya carik pasal !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




Isteri : Abang ! Abang pergi mana tadi? Meeting ke dating?

Suami : Abang pergi meeting lah sayang :3

Isteri : Abes kenape tadi saya call abang tadi perempuan yang angkat ? Berlagak cakap orang putih dengan saya .

Suami : Apa perempuan tuh cakap ?

Isteri : "Please Try Later " -.-

Suami : Awak kalau abang tampar kang , koma 3minggu

Isteri : hehehew :*

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Kan senang macam ni .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




benda ni kat thailand . hehehe , kalau kat malaysia , kita ade sistem no giliran kan . tapi kat sana ?? hehe . penat berdiri , camni ag bagus . kihkih 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Tentang Perasaan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hmm , nak jiwang ke ? tak tak . bukan dan bukan . tentang hati ke ? maybe kott . actually tira nak tanya , ape perasaan korang petang ni ? hehe




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

7 perkara yang kena hafal

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



dah hafal ? alhamdulillah . :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH