Nur Atirah

Monday, 26 December 2011

lucky story

assalamualaikum
hai korangg , mcm biase , anda sihat ?? saya sihat jer , alhamdulillah .. seronok lah dapat jalankan hari2 ni dgn biase .. emm , ari ni nk post entry baru . post yg sbelum ni pun agak tak myenangkan . so , ari ni talk about another topic k . (tapi dlam hati ade gak perasaan nak melayan hati ni )

firstly , aq nak story mory pasal 2 3 hari yg lpas . actually , aq bru blik dr prgram anak angkat yg MEBA anjurkan .. dah diorang nak wakil dari kelas , so aq pon join je lah . lagi pun  pada mulanye , aq tak tau un psal bende ni . kwan aq yg disini ajak pegi , aq on je . gpun , aq jnis yg tak kesah .. tapi pada mase yg same , klas ktorang ade wat gathering yg agak menarik di dengar . dalam hati huh sedih jgk tak pat ekot . tp nk wat cmne . dah byarrr .

mase kami di Kampung Parit Sidang Seman tu , byk gak lah bende yg best2 . byk bende nak cite sbenarnye , tapi nti jd karangan la pulak kan , haha . lg pon , tgh tak de feel lah . awat haa ??? aq pun tak pasti . yg pasti , aq mmg rase teruja ngn kmpg tuh . nak tau sbb pe ? sbb dlm kg tu sndiri ade galeri yg myimpan sejarah keturunan diorang dan yg paling aku kagum , ade gak carta anak2 diorang smpai ke generasi yg ke lima . sebenarnye ramai lg , tapi tak muat lah nk msukkan semua .. hebat kan .? tak semua orang dapat wat mcm tu . mmg terbaik lah . hehe

aq kat sane 3hri 2 mlm jep .walupun tak lame , tapi pglman tu amatt myrnokkan . mak angkat pon sporting gler . best sgt . love you lah mak !! hehe . di bawah adlah gmbar kami skluarga . 

:: baru balik dari sawah ::

so , kalu aq da post entry ni da kompom2 la aq kat mutahir kan skrg . dlam hati nak blik umah(n9) tapi , tak ley la plak , da janji ngn ayah nk tido umah nye . byk kali da ayah ajak tido umah , tapi aq asyk ngelak jep . huh, jhat kan .

hmm , smalm aq balik , aq on fb . hati ni seronok sgt . nak tau sbb pe ? sbb aq tgok status kwan2 lpas g gthering tuh hepy2 jer , tersenyum2 aq bace status diorang .. best kan kalu dpat join skali .. tapi mase tak ley nak di undurkan . cehhh , hehe . tak pe , aq tak kisah pon . janji mereke hepy , aq pon hepy gak . walaupun tak g , mcm dapt rase lah kegembiraan mereke2 tuh .. SANGAT SERONOK !! tahniah kpd mereke yg terlibat . tahniah jgk kpade pyumbang idea dan yg mghandle event tuh . (hoho , mcm mereke dgr plak kan) .. :)

di tdika

:: GROUP APPLE ::

:: bersama adik2 angkat mkan dalam dulang ::

:: dpan rumah kami ::

:: dalam galeri ABDUL JABBAR ::

:: ice breaking dgn adik2 yg comel ::

sekian saja .. terima kasih .. :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH