Nur Atirah

Sunday, 19 January 2014

Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih


Assalamualaikum


Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour. Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

tempat 'paling' berhabuk

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


uhukkk . uhukkk . kalau dah berhabuk , memang sakit urat urat hidung ni tahan bersin , anak anak tekak ni tahan batuk . grrr . tu tempat palingg tira tak suka . sebab ? resdung lerr . sakit hidung wehh . tak tahan gatal . gosok kuat2 . hehehe .

dannnn , apa tempat paling berhabuk tu . haa , ni lah dieeee . sejak sibuk memanjang ni , memang tak pernah jenguk . singgah pun tidak . lupa terus ! kesiannn . ni ha tira datang nak bersihkan balik . 

kesian blog guaa . berhabuk . bersarang . takda orang singgah dah . tapi cpuv tetap adaaa !! hahaha . tu yang menarik . okay , now , take time nak build up balik blog ni . deng !


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




Tekan Banner untuk Join 
Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja

Senarai Hadiah
TOP REFERRAL X1
[ Topup RM5 + bookmark special + ole-ole dari medan + bloglist setahun blog duniashida.com ]

RANDOM
Bookmark special x8 Pemenang
Ole-ole dari Medan x4 Pemenang
Button badge x2 Pemenang


Due Date :- 19-23 Januari 2014 [ HANYA 5 HARI SAHAJA ]




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH