Nur Atirah

Sunday, 15 September 2013

Lots Of Love

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



meneruskan perjuangan di tahun ketiga bersama sama .

ehh , ce teka , tira mana satu ? hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

sedap gilerrrr

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

pakcik baru je sampai petang tadi dengan family die . disebabkan hari ni ade kenduri kat rumah jiran , so , tak masak lah . malam ni tadi nak makan malam , makcik masak sambal sardin . tira tolong la sikit2 kan .

time makan , makan ramai2 . dah sudah makan adik laki tira tanya "sardin ni masak ape kak ? masak sambal eh ?"

"a'ah kenapa?"

"sedap gilerrr!"

dalam hati , kwang asam kau dik . selalu den masak takde plak kau nak puji macam ni . arghhh . jeles . HAHA



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Anda dah like ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

hee , ni bukan like u like me taw . ini entry tira nak ajak korang like fanpage tira . korang mesti tak pernah tahu kewujudan fanpage tira kan ? asyik komen kat blog je . haha . okey . actually dah lama dah tira ade fanpage cuma tak selalu update . 
so , mulai sekarang , tira nak aktifkan sikit pasal fanpage tira tu . yuk la . yuk laa . tekan like okeyy . 
  

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

Blog suram

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari semalam nak usik laptop , mesti tak jadi . kalau dah pegang tu , ape lagi , sebab nak update blog la kan . tapi , macam takde idea dah . ottokeee ? okey , macam ni , jum blogwalking dulu . mana tau kalau ade ieda nanti bila dah jalan jalan . hehe . kalau korang buat macam mana ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH