Nur Atirah

Sunday, 29 July 2012

RAMADHAN 9 : nasib saya / 2

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


haha , sesuai ke tajuk entry tu ? entah lah , tira tak tau nak bagi tajuk ape . muehehe . ape pon tak bley . sebenarnye tira nak cerita pasal sambungan entry INI dan INI , dah bace ? hem , kesian tak ? kesian tak ? hehe . IC den takdo . haha


hem , ape yang tira dapat , kawan2 yang comment tu kate g buat report . tira tanye pakcik2 tira pon kate g buat report . so , semalam tira pon pergilah ke balai yang dekat ni haa . tira pergi dengan adik laki tira . tanye punye tanye , dia kate tak payah la nak buat report sebab IC je takde . 


'OHHHHHHHHH' jawab tira panjang . haha . den mano la tau . terus g JPN je koba eh . hehee . dah tu , boleh pulak ajak borak lak tu . tanye tira anak sapo , sekolah ke belajar ? ehh , pakcik polisss , muka saya ade macam budak sekolah lagi ke ?  =,= 


haa , lagi satu , mementang la adik tira lagi tinggi dari tira , dia siap boleh tanye , ' tu sape tu ? ' . **ingat pakwe tira la tu . haha . alahai pakcik , tak nampak ke muka kami yang same ni . hehe . same ke ? same lahhhh !!



  


haa , same takk ?? hehe

comment sikit . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

8 comments:

piko pink said...

haha..pkai high heels la

cincin permata said...

@piko pink

haha , hadoi

Rochelle Liong said...

Sama jea muka . hahak ^_^

keli menari said...

sama je , ape yg beza , pakcik rabun eh.. haha

cincin permata said...

@Rochelle Liong

kan kan ? hehe

cincin permata said...

@keli menari

hehe , alahai pakcik polis .

abiwan said...

tak baik menipu bulan2 puasa ni =)

CiK FizA said...

ehh ehh~ sma lah ! hee.

pakai high heels la ! hikhik :DD
selamat berpuasa ya tira sayang :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH