Nur Atirah

Thursday, 28 February 2013

Bloglist March telah pon tersedia .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


first sekali , tira nak ucapkan thanks kat korang sebab dah join segmen yang tira lancarkan . alhamdulillah .. walaupon tak capai target , tapi still lagi ade respond . hehe . noww , ce tengok kat sidebar tira tu , dah ade dahh bloglist untuk korang .



macam biasa , tira letak tagline utama segmen ni . "you comment , i follow" . so jangan lupa bila dah baca entry mereka yang gempak tu , drop komen oke . insyaAllah , blogger tu akan balas kunjungan dan follow kamu semula . 

faham tak tujuan tira actually ? tira nak rapatkan korang melalui cara ni . so , harap2 cadangan yang tira cadangkan berkesan sekaligus kena dengan tajuk tagline . okee . untuk check senarai peserta , korang boleh ke sini . SENARAI PESERTA . happy blogwalking :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Hidayah Zulkefli said...

yayyyy! Alhamdulillah blog saya ada. "missHDYH"

nuyui a.k.a miss YUI said...

msti ramai dlm tu kan.. =)

nini said...

tayah la follow nini...kan dah follow...hehe

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH