Nur Atirah

Friday, 29 March 2013

Kini , ku akui .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sebelum ni dengar2 senior cakap FAR400 susah . gua pon takot la dengar kan . awal2 lagi dah label tu killer paper . HAHA . tapi bila belajar masa first class hari tu , gase mcam oke jee . dan dan dapat lak lecturer yang asyik wat lawak je .


MISS SALINA . asyiik wat lawak je . tapi kuat memerli orang pon boleh gak dia tu . hehe . then , masa dia ajar tu , oke je . senang  je paham . so tira dok pk2 balik senior dulu cakap , betul ke paper ni susah ? sebab wat tuto pon oke je . agaknye baru permulaan kot .

 tapi , lepas jam 5.45 petang tadi , dah tuka perception dah . Kini , Ku akui . haha . memang FAR tu mencabar . quiz kot petang tadi . dan hanya MFRS 116 je yang masuk . td jawab pon dah macam ape tah . kekeliruan tu amat tinggi . huahua .


baru satu MFRS . test nanti , cmne plak . final nanti ??? ottokeee . satu cabarn yang amat tinggi . kena letak more effort on it . yeahh , usaha , doa , tawakal .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. erkk FAR400 MFRS 116 tu ape? hiks.. apa2 pun kalau ada minat plus usaha yang gigih doa tawakal insyaAllah pasti boleh :) chaiyok2.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH