Nur Atirah

Friday, 29 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

sini

wahh , apit dah nak rombak bloglist dalam blog dia tuhh . haa , bagus ni. ade peluang jugak blogger2 lain nak masuk . contoh macam tira lahh . wink wink  *muka senyum* hehe . hem , tira actually suka sangat blogging ni .

kalau dalam sehari tira tak update , means, tira busy sesangat lah tu . selalu online pakai hp je . memang lah ade blogger droid kan . tapi bagi tira tak best la nak update guna hp . sebab tira suka blogwalking . so , dengan baik hati nya apit kalau tira dapat masuk bloglist apit .

so , dapat la up readers . ye dok ? so , sape2 nk join tu , tekan laju2 link kat atas nun . p join yaa . taa

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

tenku butang said...

singgah sini.. alamak.. ada segmen menarik lagi.. aduh.. byk sungguh segmen nak join ni.. heee..

shida said...

Salam kenal dr segmen yang sama..
:)
~~

Cik Fie said...

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH