Nur Atirah

Saturday, 7 April 2012

mane nak pergi nie ?

Assalamualaikum .


first of all , tira nak tanye dulu , sihat tak ? hehe , tira sihat alhamdulillah . masih diberi kesempatan untuk bernafas . tapi , still ade something yang dok difikir-fikirkan lagi dalam kepala ni . ape die masalahnye ? hehe . bende ni masih dirancang lagi oleh kawan2 sekelas tira . apekah ia ?


hehe , the problem is where the best place for all of us to make a gathering ? makne nye untuk budak2 kelas tira lah . ade yang kate nak pergi pangkalan balak . tapi still tak dapat kata majoriti . so , tira kesian lah dekat ketua program kami ni , afiq . dia cube untuk cari tempat2 yang ok supaya kami semua berpuas hati .


macam semester lepas , diorang buat kat taman tema air keroh . ala , dekat2 dengan zoo melaka tu . kami kan pelajar melaka . hee . tapi yang sedih , semester lepas tira tak dapat join sekali sebab hal2 tertentu . sayang seribu kali sayang . haha .


so , now , afiq masih lagi tunggu kate putus dari kami . tira pon tak tau nak pergi mane . yelah , pergi jauh badget kami hanya setakat pelajar je . blom bekerja . ye tak ? hhehe , agak2 mane tempat yang oke eak ? sangat memerlukan idea dari kamu . hehe . peace !!










p/s : hurm , semoga dipermudahka urusan .
^,^

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

ciksengeh :D said...

inshaAllah .. semoga dipermudahkan segalanya ..

Spudin said...

wow..have a nice trip with your classmate ha ? ,,hee~

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH