Nur Atirah

Tuesday, 14 February 2012

.. CONTEST BLOG PALING CANTIK ! ..

Assalamualaikum ..
hoolaaaa ~,~





haa , korang nampak tak banner kat atas tuh ? tandenye ape ? dah tentulah ade contest kan , hehe . so , hari ini tira nak join satu contest yang di buat oleh cik fyza kite ni . tadi tira blogwalking sekejap , then singgah lah kat blog cik fiza ni .. so , tajuk nye CONTEST BLOG PALING CANTIK .

cantik ke blog tira ni ?? hee , anda saje penilai nye . bagi tira , sedap mate memandang , oke lah tu kan . blog tira bertemakan warna favourite tira . colour ape kawan-kawan ? hee , tentulah HIJAU ! . tapi bagi cik fyza kite tuh , mesti die suka colour purple kan , hee , sebab blog dia overall wakna purple je . hee .

korang ape tunggu-tunggu . join je contest ni . tak menang takpe , asalkan , kamoo join oke . ape hadiah nye eak ?? uishh , tira da tengok dah tadi , menarik giler woo hadiah-hadiah nye tuhh . tu yang tira teruja nak jion gak uh , hee .. ( apa tunggu lagi eh , apa tunggu lagi eh ) , eh , menyanyi pulak , hee .

oke , lastly , tira harap tira pon dapat gak lah hadiah yang menarik tuh . tak kesah lah ape pon , tira terima . hee . good luck cik fyza ye . semoga segmen anda ramai penyertaan dari blogger-blogger yang lain . :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Ah Long said...

singgah sahur dari segmen yang sama ;D

http://sharksempoi.blogspot.com/2012/02/contest-blog-paling-cantik.html

FL blogh0use said...

good luck! ;)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH