Nur Atirah

Monday, 13 February 2012

kamilah SevenTHopia_COmpany !!

Assalamualaikum ..
hoolaaa (*,*)

hai korangg , sihat tak ?? da bape hari tira menyepi nih , hehe . alaa , nak tau tira p mane ? tira join reunion day ngan budak matrik tira dulu . syokkk uhh . hehe . terubat jugak rindu ngn diorang ni . so , tempat yang menjadi pilihan kitorang adalah di MELAKA !!


wahh , excited uhh . ni lah first time kitorang buat reunion ni . lagi pun ini tempat tira study sekarang . betol2 kat bandar melaka . haa , macam2 gak bende yang ktorang buat dalam mase yang singkat ni . tapi berbaloi lahh . jalan-jalan ke jonker walk , makan di "kedai kuning" , pergi kenduri di rumah izzati , jalan kaki g mp dan dp , tengok wayang midnight , lawat KOLEJ MATRIKULASI JOHOR , dan g rumah lecturer kesayangan kitorang .

















haa , ni adalah sebahagian daripada gambar yang ada . banyak lagi gambar kami semua , tapi takkan lah tira nak upload semua kan . ni pon macam da banyak sangat , hehe . oke lah , kali ni di melaka , nanti di tempat lain pulakk . tata ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH