Nur Atirah

Friday, 27 April 2012

tira terkinje2 kat padang ?

Assalamualaikum .


sini please >> here


fuhh , ari ni memang penat betol ! tira just nak share yang petang tadi ade lawan bola jaring kat padang kampung tira ni . hehe . seronok woo . dalam pukul 3.30 gitu tira pergi rumah kawan jap , ade lah dalam 7km jauh nye . nak lawan pukol 5 . sedar2 tak sedar dah pukol 5 . berdesup tira bawak motor laju2 balik . haha .


alih2 tengok padang takde orang lagi . baru sekerat je yang datang . hua hua hua , penat aku rempit . dah lah nak langgar ank orang , mane tak nye , budak kecik tu main lintas je . hamek kaww , terus break emergency . naseb baik boleh elak . syukurr !


then , balik terus salin pakai jersi . haha , dah la besar gedabak ! dah macam pakai baju saiz XXXL . tira ni bukan lah besar mane . tapi apekan daya , dah itu yang diorang bagi , pakai je lah . haha . tadi , Blok A lawan Blok C . tira main untuk Blok C . penat woo , terkinje2 . kejar sane , kejar sini . name je , mak2 , tapi aktif giler diorang . haha .




haa , ni lah antara pemain2 nya . kih kih kih . yang berdiri geng tira .. tira main posisi C . selalu kat sekolah , tira main GA . hoho . dan tadi , kemenangan berada di pihak BLOK C !! yahoo , blok tira menang . haha . 19 berbalas 4 . semangat kental beb . bagus sebenarnye buat macam ni . dapat eratkan silaturrahim . macam akhir tahun lepas pon ade gak , dan BLOK C jugak lah yang menjadi juare . hehe , dapat sepasang baju kurung . :)))



GO BLOK C !!


baju yang BESAR GEDABAK tuh .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Ardini Izzati said...

Tahniah dah menang :)

9n0L4 said...

lame dah tak main bola jaring. mesti seronok kan. ;)

Ini Kisah Tia said...

seronok! hehe .. baju yang besar gedabak itu lebih baik daripada baju yang sendat :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH