Nur Atirah

Sunday, 29 April 2012

serius ke ni ?

Assalamualaikum


haa , dari semalam tira dok terpikir satu bende yang  buat tira pening kepala . nak percaye ke tak eah ? rase cam betul , tapi takut kene tipu pulakk . kalau buat tak tau , pastu bende ni betol2 , rugi pulak .. hadoiii , korang boleh tolong ke advise tira macam mane nak buat ? hemm , tak paham ape tira dok bebelkan ? . ni haa , ce tengok gambar ni ..




haa , dia kate menang . so , tira macam tak percaye , tira ade gak reply . then hari ni dpat email dari email yang lain tapi pasal kes yang same . so , tira keliru lahh .. ce tengok ni  pulakkk ..




ni tira dapat tadi dalam pukol 9 lebih kot . cam ne ni . confius2 . boleh caye ke tak ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

Nadhira Izzati said...

dear, jgn mudah pcaya sgt benda2 mcm ni... trutama skali bila dia dah dok minta num fon, alamat smua tu.. tgk hadiah yg dimenangi tu pun dah blh taw mcm tipu...

cincin permata said...

oke , thanks . saya pon tak tau nak kate ape . semalam rase macam tak caye , tapi siap 2kali die bagi email . tu jadi confius . hehe .

Ardini Izzati said...

Propaganda je tu rasanya. Takkan tiba2 dapat kan. Takut kalau terima, jadi pape pulak. :)

Shawal Hidayat said...

@cincin permatajgn jgn jgn... probability 1/9999999.. :)

Shawal Hidayat said...

mcm xleh caya je... siyes siyes siyes ;)

cincin permata said...

@Shawal Hidayat
oke , baik lah encik shawal hidayat .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH