Nur Atirah

Tuesday, 1 May 2012

Kembali ke Melaka

Assalamualaikum.


waaa, nak cuti lagi , nak cuti lagi . hehe . syiokkk je dapat cuti seminggu kan , ni nak tambah cuti lagi ? banyak chantek kau tira ! haha . **buat muke sedih . hehe . alaa , bukan pe , kat kampung tira ade program baik punyerrr !! hee , rase rugi tak pat join . hari tu balik just dapat sumbang tenaga kat perlawanan bola jaring je . berdasarkan entry ni >ini< , haa , dah tau tira menang kan . hehe . so semalam final lah lawan ngn blok B . menang jugak . yihuu !! 19 berbalas 6 .


ingat nak update lah pasal semalam , tapi tak sempat pulak . yelaa mane tak nye , hari dah nak balik , baru lah malam tadi nak siapkan assignment yang ade . hhahaha . memang keje last minute lah kan . so , sekarang dah berada di melaka . lepas dah kemas2 sikit tadi , baru nak on9 ni . tangan ni pon gatal nak hapdet . tadi dah blogwalking skit . ajak blogger2 lain join gA . korang2 yang mane blom join tuh , meh la join . dekat sini >here< . jangan lupe taw . >here< .


haa , ni pon nak cakap jugak , tira nak ucap takziah kat keluarga kawan tira yang baru2 ni baru je hilang seorang abang . arwah tu mati lemas kat kolam yang ade kat kampung tira . ni ade berita nya ..





salam takziah kepada kawan tira >> Nor Hafeezah binti Baharuddin







sape pakai samsung  ? meh tengok . sini .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH