Nur Atirah

Wednesday, 26 September 2012

MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Assalamualaikum .
Apa Khabar


click for join


macam best je kan . tu yg tira nak join . hehe .


oke ucapan tira :

- perasaan ini mainan hati
- hati kau dan aku .
- walau kau tak tau
- aku masih rasa bahagia
- moga engkau wahai teman
- bahagia ke akhirnya

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ini ya.. nantikan keputusannya tak lama lagi ;)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sweetnya ucapan.. thank youuu sebab sudi join segmen mak dara ni.. nantikan keputusannya tak lama lagi ye ;)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH