Nur Atirah

Saturday, 8 June 2013

Selamat kembali.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah lama gila biarkan blog ni usang . tak berupdate . sebulan ade kot . wahaha . padahal dulu tira la orang yang suka sangat bermain dengan blog , baca blog follower2 , join segmen korang , macam2 lagi lah . tapi disebabkan keadaan tira sebagai student ni , tak dapat nak cakap lah.  memang me'limit'kan masa nak online .

tira ni jenis tak suka nak update pakai blogger droid tu , macam tak puas . nak taip panjang2 , gase macam leceh . hmm , sihat tak korang ? tira sekarang ni dah nak final pon . alhamdulillah nak 2 tahun kat melaka ni . lagi dua tahun je lagi nak abiskan degree ni . 


and satu yang tira nak kongsi kat sini , is about my boy . i love you . hehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Lissa LaLissa said...

degree..? waa. bestnyaa~ ^^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH