Nur Atirah

Friday, 21 September 2012

Bloglist Sayang Sahabat

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


allowww , tuink , tuink . HAHA . oke , kat sini tira nak war-2 kan bahawasanya bloglist untuk SEGMEN : AKU SAYANG KAU , SAHABAT tira sediakan lebih awal dari tarikh sepatutnyaa . kenapa ? why ? why ? suke hati tira lah nak letak bila . huhu . 


hehe , thanks kepada yang kongsikan kisah2 mereka . mungkin susah korang nak cakap depan2 kan , so , serba sedikit tira dah bantu korang untuk confess rasa sayang korang kat sahabat korang tu kan . hehe . so , tira happy baca luahan hati korang tu . tengok lah sini . -SINI-


haa , cer tengok kat sidebar tira tuh . ada nama korang tak ? hehe . pada yang join tu  ade lah , yang tak join , takde lahhh . hehe . TEAM SAYANG SAHABAT . boleh lah name tu kan ? 


ade sape2 yang terlepas ke nak join segmen tu ? korang boleh join kat sini ->> JOIN . hanya terbuka hingga akhir bulan ni saja ye . lepas tu , tutup suda ! tira akan kekalkan bloglist ni hingga tamat bulan 10 nanti . lame kan , lame kan ? hehe


oke , korang nak tau kisah diorang ? tira dah list kan dalam satu entry dulu . cuba lah korang baca . syiioook taw sebenarnya . mana la tau kalau2 yang mereka sayang tu adalah KAMU ! haa , kan teruja uh . hehe . oke , kat sini taw . -->> SENARAI .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

7 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Fuiyooo ! Team Syg Sahabat :))

Tengku Laurel Adamila said...

Laa. Takde kat bloglist la blog sy. Urm .. >.<

Cik Sakura said...

thank you Tira !! ^^
rajin btol la awk ni ehhe

cik nana said...

untung nye dapat masuk list sayang sahabat tu. hihi

blog usang said...

suka blog awak...

Misz Mieza said...

Tahniah kepada semua yang dah tersenarai & dah dimasukkan dalam bloglist! Nak gi baca entri dorang ah.. Hehe.. Oh, btw MM dah cubit2 tiga2 nuff Tira.. =)

Simple Syara said...

thanks sis, yeay!! best pulak. ade segmen nnti jemput syara :')

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH