Nur Atirah

Thursday, 16 February 2012

bertuahnyee ..

Assalamualaikum ..
hoolaaaa ..


haa , ni lah giveaway yang tira join beberape hari yang lepas .. tarikh tutup nye pon dah berakhir 2 hari yang lepas . pemenang-pemenang nye pon telah diumumkan .. 

tempek gambar besar-besar


haa , tira menang lagi .. hehe , alhamdulillah .. tira suke lah sebab tira pon baru je nak berjinak-jinak dalam dunia blog ni . belom pon sampai setahun tira berblog .

hehe , haa , tapi tira belom emailkan lagi butiran yang diperlukan . haa , bagi sape2 yang belom tengok sama ade name anda tersenarai atau tak , boleh pergi ke link SINI  .. kepada pemenang2 yang lain , TAHNIAH tira ucapkan ye ..

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH