Nur Atirah

Tuesday, 26 February 2013

masih ada lagi kekosongan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


oke , salam tengah hari . alhamdulillah . segmen simple yang tira buat , ade jugak sambutannya . terima kasih kepada yang sudi join and merelakan diri untuk tersenarai dalam bloglist tira pada bulan march nanti . hmm , kepada yang join tu , boleh la pergi jenguk rakan2 lain tu . kat sini senarai peserta yang join . SENARAI PESERTA.


keyh , terdapat lagi tempat kosong yang available . tira mencari 50 orang blogger yang terawal . masih ada beberapa lagi tempat kosong . kepada blogger yang belom join tu , meh la JOIN sini . hehe . blog korang akan dibloglist kan dalam blog tira selama berlangsungnya bulan march 2013 . 


kepada yang nak join tu . link kat sini . TEKAN ! . and lastly , terima kasih . hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH